Strict Standards: Declaration of database::connect() should be compatible with mysqli::connect($host = NULL, $user = NULL, $password = NULL, $database = NULL, $port = NULL, $socket = NULL) in /home/sanimpex/public_html/includes/database.php on line 0
Sanimpex - комплексни решения за асфалтопроизводството
Начало » За нас
BG EN RU SP
Новини:
>> 09.10.2008
Индустриални горелки

Фирма Sanimpex предлага индустриални горелки от Енерджи Бручетори - Италия.

За нас

С цел предлагане и реализиране на съвременни, комплексни решения за асфалтопроизводството в България, „Санимпекс” ЕООД се регистрира през 1997 г. като търговско представителство на водещи европейски производители в тази област.

През 1999 г. с наше съдействие фирма SIM S.p.A.Ammann Group Италия реализира и първия договор за доставка на асфалтосмесител мод.СВ160 L, сериен номер I 368 за българската пътно-строителна фирма ГБС Инфраструктурно строителство.

Благодарение на съвместния опит, усилия и изключително коректните партньорски взаимоотношения, досега на пътно-строителния пазар в България са реализирани 20 асфалтосмесителни инсталации, съгласно приложената референция, а също така отделни компоненти като ръкавен филтър, индустриални горелки за модернизация на съществуващи асфалтосмесителни инсталации.

2000 г. се създаде и фирма „Санимпекс Сервиз” ООД, с което осигуряваме на клиентите в България изключително ефективен сервиз за доставените SIM асфалтосмесителни инсталации, включително монтаж и пуск, гаранционно и извън-гаранционно обслужване, технически консултации по всяко време.

Доброто име и опита на специалистите от „Санимпекс Сервиз” доведе до оторизация за монтаж и пуск на SIM асфалтосмесители и извън България, напр.: Р. Сърбия, Р.Гърция, Румъния и др.

„Санимпекс” ЕООД разшири дейността си усвоявайки производството на дозиращи системи за целулозни, твърди добавки и течни добавки за горещи асфалтови смеси, с които комплектова както нови SIM асфалтосмесителниинсталации, така и съществуващи такива.

Референциите за успешната ни съвместна работа с SIM S.p.A.Ammann Group Италия доведе до много добри търговски отношения и с други в областта на асфалтопроизводството европейски производители, като Fa. MFL Австрия, водещ производител на трошачно-ситови инсталации, Iterchimica Италия и JRS Германия, производители на течни и сухи добавки за асфалт, Antec Италия – полагащи и уплътняващи асфалта машини и др.

Опита на- и създадената отлична референция от експертите на „Санимпекс” и „Санимпекс Сервиз”, благодарение и на изключително добрите делови отношения с нашите партньори в Европа, водят до непрекъснато нарастване на получаваните- и успешно реализирани задания от страна на клиенти в областта на пътното строителство.

Контакти:

1407 София,
бул "Н.Вапцаров" 23,
тел:02 962 91 35,
факс: 02 868 72 80

e-mail:
sanimpex@sanimpex.com
service@sanimpex.com